Køb eller lej containere

-Skibscontainere til gode priser

Ring gerne på 50151590

Køb ny container -skibscontainere 20 fods her eller se i bunden af siden.

Køb eller lej containere hos Easycontainer. Vi er lagerførende i det meste inden for skibscontainere. Det vi ikke er lagerførende i kan vi skaffe også i forskellige farver. Vi kan levere i hele landet, og sælger udelukkende containere i den bedste kvalitet. Vores standardcontainere er med de patenterede easy opening doors, som betyder at venstre dør er meget nemmere at åbne, også selvom containeren står lidt skævt. Vi arbejder tæt sammen med vores depoter og kan derfor også tilbyde omlakering, indretning og ombygninger, som for eksempel isoleringer.

Du kan vælge isolering, låsebeslag og el-installation som tilvalg under containerne. Såfremt du ønsker andet, såsom vvs-kasse, rørreoler, reoler, arbejdsbænke eller lignende så send os en mail på  https://www.easycontainer.dk/kontakt/. Du se din leveringspris på sjælland, når du har lagt din container i kurven og tjekker ud, men inden du betaler. Du er selvfølgelig velkommen til at ringe på 50 15 15 90, hvis du har spørgsmål. Du kan vælge mellem køb eller lej containere.

Vi køber også gerne dine brugte containere.

Vores dygtige depoter i Avedøre og Århus står klar til at hjælpe. Vi kan tilbyde alt indenfor ombygning af containere og levere i hele landet. Vi er så vidt vi kan se de eneste med en decideret webshop til containere, samt gennemsigtige priser. Her er fair og ens vilkår for alle, ingen skjulte gebyrer eller andet.

Viser 1–12 af 23 resultater